Ingezonden persbericht


's-Hertogenbosch, 01 mei 2003

PERSBERICHT

OPEN DAG FITNESSAFDELING SPORTIOM


- Demonstraties, proeflessen en speciale inschrijfactie -
's-Hertogenbosch - De zomer staat weer voor de deur. In deze tijden wil iedereen sportief voor de dag komen. Veel mensen maken hiervoor gebruik van een fitnesscentrum. De fitnessafdeling van Sportiom biedt talloze sportieve mogelijkheden. Deze worden zondag 18 mei gepresenteerd tijdens de open dag. Naast uitgebreide voorlichting zijn er demonstraties, proeflessen en aantrekkelijke kortingsacties.

Naast de mogelijkheden voor fitness heeft de Health Floor, de fitnessafdeling van Sportiom, andere sportieve faciliteiten. Zo zijn er zes banen voor de populaire racketsporten squash en ricochet. Daarnaast worden er dagelijks diverse bewegingslessen op muziek gegeven, zoals Body Power, Tae Bo en Street Dance. De sauna en zonnebanken maken het geheel compleet.

Proeflessen

Zondag 18 mei kunnen geĂŻnteresseerden kennis maken met deze faciliteiten. De hele dag is er deskundige begeleiding aanwezig die vragen van bezoekers beantwoord. Een complete rondleiding geeft een goed beeld van de sportfaciliteiten en de sauna. Daarnaast zijn er elk uur demonstaties van de activiteiten: Spinning, Seniorenplan en Total Move. Deze laatste activiteit is een combinatie van alle BOM-lessen (Bewegen Op Muziek). Bezoekers van de open dag kunnen gratis deelnemen aan de korte demonstraties. Uiteraard kunnen zij ook kennis maken met de moderne fitnessapparatuur.

Diplan en Seniorenplan

Het aanbod van de Health Floor beperkt zich niet tot sportieve activiteiten. Diplan is gericht op afslanken door een combinatie van bewegen en gezonde voeding. Voor 50+'ers heeft de Health Floor een speciaal programma ontwikkeld: Seniorenplan. Deze gevarieerde activiteit bestaat uit bewegingsoefeningen, fitness en ontspanning in de sauna.

Inschrijfactie

Voor degenen die zich tijdens de open dag willen aansluiten bij de Health Floor zijn er speciale acties. Deze mensen krijgen ondermeer 50% korting op de inschrijfkosten van een Gold Card. Dit all-in abonnement is ideaal voor sporters die fitness combineren met een andere activiteit, zoals squash, sauna, zonnebank of een bewegingsactiviteit.

Informatie

De fitnessafdeling (Health Floor) is bereikbaar via de hoofdingang van Sportiom. Iedereen heeft gratis toegang tot de Health Floor tijdens de open dag op zondag 18 mei van 10.00 - 16.00 uur. Bovendien is het parkeren gratis. Voor vragen is de Health Floor bereikbaar via 073 - 64 64 670. Bovendien staat het complete aanbod op internet: www.sportiom.nl.


---- --