D66

Persbericht D66 - 03.0005/ zaterdag 17 mei 2003
Niet bestemd voor publicatie

Persuitnodiging + facilitaire informatie extra partijcongres D66 i.v.m. hoofdlijnenakkoord CDA/VVD/D66

Morgen, zondag 18 mei 2003, organiseert het partijbestuur van D66 in:

Concert- en Congresgebouw de Doelen Rotterdam
13.30 - 17.00 uur

een extra partijcongres waar de leden van D66 zich kunnen laten informeren en uitspreken naar aanleiding van het hoofdlijnenakkoord dat de D66 Tweede Kamerfractie sloot met CDA en VVD. De locatie is vanaf 12.30 uur geopend. Pers wordt verzocht gebruik te maken van ingang Willem Burgerzaal, Kruisplein 40

Facilitaire informatie:

Persruimte
U bereikt de persruimte via ingang Willem Burgerzaal, Kruisplein 40. Voorafgaand aan het congres is geen registratie/ accreditatie noodzakelijk. Wel wordt u verzocht zich te melden bij de D66 - persbalie. De feitelijke persruimte is gesitueerd in het achterste deel van de Expohal. Er is gezorgd voor elektra-aansluitingen t.b.v. laptops. Daarnaast wordt er gezorgd voor koffie/ thee/ water en broodjes.

Congres-stukken
Het congresboek met daarin de moties, alsmede het hoofdlijnenakkoord met toelichting van de Tweede Kamerfractie D66 zijn te verkrijgen bij de persbalie.

Verkrijgbaarheid speeches
Deze zijn via de voorlichters van de partijvoorzitter alsmede via de voorlichter van de fractievoorzitter beschikbaar. Na het uitspreken zijn de speeches beschikbaar bij de persbalie.

Persgebied in de centrale congreshal
In de Grote Zaal van de Doelen zijn de Rijen Pa - PC, even stoelen 6 - 20 voor de pers gereserveerd (blok rechtsvoor). Deze zijn te herkennen aan bordjes met het opschrift "Gereserveerd".

Doorgifte zaalgeluid t.b.v. RTV-opnamen (voor uitzendwagens, zie laatste punt)
Aan weerszijden van het podium zijn perssloffen voorhanden. Deze kunnen vrij gebruikt worden.

Aanvullende Technische faciliteiten
Deze zijn vooraf aan het congres direct te regelen bij de Doelen: 010 - 2171700. Contactpersoon Maurik van der Steen of Herman Tieman. Kosten voor aanvullende technische faciliteiten zijn voor rekening van de uitzendorganisatie. Tijdens het congres s.v.p. contact opnemen met D66-voorlichter Patrick Harms: 06 - 47 084 054.

Plaatsing uitzendwagens
Deze kunnen geplaatst worden aan de achterzijde van de Doelen, Kruisstraat. De technische dienst van de Doelen realiseert daar doorgifte van het zaalgeluid.

D66