Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 18-05-2003 2e persbericht van zondag 18 mei 2003
Berichten uit de regio

Leende: Aanhoudingen na mishandeling
Op de Eksterlaan zijn zondagmorgen om 00.25 uur een 37-jarige man uit Leende en een 37-jarige man uit s-Hertogenbosch, aangehouden. Zij worden ervan verdacht kort ervoor een 37-jarige vrouw uit Eindhoven zodanig te hebben mishandeld dat het slachtoffer opgenomen moest worden in het ziekenhuis. De verdachte zijn voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Diefstal personenauto
Zaterdag tussen 17.30 uur en 22.15 uur is er vanaf het Stationsplein een personenauto, merk Mercedes Benz, kleur wit, voorzien van het kenteken JS-ZL-84, weggenomen.

Handel: Man met 9 mm patroon aangehouden
Zondagmorgen om 00.35 uur is er door de portier van een horeca gelegenheid aan de Handelseweg een 22-jarige man uit Boxmeer aangehouden en direct overgedragen aan de politie. Bij de fouillering van de man bleek dat hij een 9 mm patroon in zijn zak had. Hij is voor onderzoek ingesloten. De patroon is inbeslaggenomen.

Handel: Aanhouding na mishandeling
Een 18-jarige man uit Gennep is zondagmorgen om 01.45 uur in een horecagelegenheid aan de Handelseweg aangehouden. De man wordt ervan verdacht op de dansvloer een 18-jarige vrouw uit Cuijk en een 19-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch zodanig te hebben geslagen dat de 19-jarige vrouw, met mogelijk een hersenschudding, opgenomen moest worden in het ziekenhuis. De verdacht is overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Helmond: Inbraak in een woning
Tussen zondagmorgen 00.01 uur en 01.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Willem Beringstraat. Men kwam binnen door vernieling van een ruit aan de achterzijde van de woning. Er is een geldbedrag van 650 weggenomen.

Valkenswaard: Aanhouding na mishandeling
Zondagmorgen om 02.15 uur is op de Markt een 36-jarige inwoner van Eersel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort ervoor betrokken te zijn geweest bij een mishandeling van een 22-jarige man uit Someren. De man is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Deurne: Aanhouding na mishandeling
Op de Molenstraat is zondagmorgen om 02.17 uur een 25-jarige man uit Deurne aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 22-jarige man uit Someren.De man is overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Eindhoven: Doorrijden na aanrijding met gewonde In Grave is zondagmorgen de 34-jarige bestuurster van een personenauto aangehouden. Zij wordt ervan verdacht zondagmorgen omstreeks 04.20 uur op de John F. Kennedylaan een 21-jarige jongeman te hebben aangereden en hierna te zijn doorgereden zonder haar identiteit kenbaar te hebben gemaakt. Bij haar aanhouding bleek dat de vrouw onder invloed was. Het slachtoffer is met onbekende verwonding overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is inverzekering gesteld. Haar auto is inbeslaggenomen en voor onderzoek veilig gesteld.

Eindhoven: Onder invloed
Zondagmorgen omstreeks 04.50 uur is op de Achtseweg een 38-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. De bestuurder bleek onder invloed te zijn. Hij blies ruim 2.50 promille. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 14 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Asten: Onder invloed
Op de Beekstraat is zondagmorgen om 07.24 uur een 30-jarige automobilist uit Venray aangehouden. De man zat achter in zijn personenauto en was te dronken om op zijn benen te staan. De auto had verse aanrijdingschade. De bestuurder blies 1,55 promille en kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 7 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.