Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

BESTUURSTER MOTOR GEWOND Voorst, Molenweg Een 25 jarige bestuurster van een motorfiets uit Welsum is 17 mei om 20.20 uur gewond geraakt, nadat zij door onbekende reden in een bocht de macht over het stuur verloor. Zij gleed hierdoor onderuit en kwam tegen een stalen buis en betonnen paal van een erfafscheiding terecht. Zij is met onbekend letsel opgenomen in het Geertruiden ziekenhuis in Deventer.

VROUW ERG DRONKEN ACHTER HET STUUR Zupthen, Harenbergweg 16 mei om 18.30 uur Van een 61 jarige inwoonster uit Zupthen is het rijbewijs ingevorderd nadat zij bij een blaasproef 1110 ug/l = 2,55 prom. blies. Tevens kreeg zij een rijverbod van 14 uur uitgereikt. Proces verbaal is opgemaakt.

AANHOUDING / VERNIELINGEN Zupthen, Laarstraat 17 mei om 04.33 uur Een 23 jarige inwoner uit Zutphen is aangehouden terzake vernieling van openbare straatverlichting. De man is voorgeleid en proces verbaal is opgemaakt.

BESTUURDER VEROORZAAKT RAVAGE Een 24 jarige inwoner uit Ruurlo heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op meerdere plaatsen in Lochem personenauto's en een betonnen vuilniscontainer aangereden. Op de Zwiepseweg zijn vier geparkeerde auto's met deuken en schade aangetroffen. Op de Oosterwal is een geparkeerde auto zo zwaar beschadigd dat deze moest worden afgesleept. Een betonnen vuilcontainer en een pesonenauto geparkeerd achter de vuilcontainer waren eveneens beschadigd. De personenauto van de 24 jarige is zwaar beschadigd aangetroffen op de Oosterwal en werd afgesleept. De 24 jairge is gehoord en proces verbaal is opgemaakt.

POGING DIEFSTAL PERSONENAUTO'S Voorst, parkeerplaats Busloo Tussen 16 mei 17.00 en 17 mei 09.45 uur is getracht twee personenauto's te ontvreemden. Van een auto is een ruit ingeslagen. Kennelijk heeft men de auto niet kunnen starten. Een ernaast geparkeerde auto werd eveneens opengebroken door een portierslot te forceren. Het stuurslot en startslot zijn vernield.

BRANDEN IN DE PAULUS POTTERSTRAAT IN ZUTPHEN Op 17 mei is twee maal brand gemeld. Om 17.18 uur stond op een schoolplein een container met afval in brand en de brandweer moest ter plaatse komen om de brand te blussen. Om 21.22 uur was er door onbekende oorzaak brand ontstaan in een opslagloods van een bedrijf. Door kordaat optreden van de brandweer kon snel het sein brand meester worden gegeven. De politie stelt een onderzoek in.

EINDE BERICHTEN