Ingezonden persbericht

Emile Ratelband schrijft wekelijkse column

Op www.EmilesColumn.nl zowel nieuwe columns als reacties van lezers

ARNHEM, 20030518 -- Tijdens de laatste verkiezingen hebben de kleine partijen zware klappen te verduren gekregen. Emile laat het er echter niet bij zitten. Om zijn ideeën en opvattingen wereldkundig te maken is hij gestart met het schrijven van een eigen column. Op www.EmilesColumn.nl kan wekelijks een update verwacht worden van deze bijzondere medelander.

Emile is niet geëmigreerd en ook niet van plan zich terug te trekken uit de politiek. De media hebben de kleine partijen doodgezwegen tijdens de laatste verkiezingen en van een eerlijke strijd was dan ook geen sprake. Vraagtekens kunnen geplaatst worden bij de uitvoering van de ideeën van Pim Fortuyn door de huidige politiek: iedere partij heeft wel enige punten van Pim overgenomen om stemmen te winnen. Maar tegelijkertijd vraagt Emile zich af op welke wijze die ideeën uitgevoerd gaan worden, als dat al gebeurt.

Zodoende zal Emile wekelijks van zich laten horen door zijn mening als burger te verkondigen. Er is nog veel te doen in de politiek en Emile's ideeën daarover kunt u lezen op zijn column.



Ingezonden persbericht