EVD

Handelsreis naar Polen, 18 t/m 21 mei 2003
---

Onder het Nederlandse bedrijfsleven is er grote belangstelling voor de toetredende landen tot de EU. In overleg met MKB-Nederland, de Metaalunie, TRN en Vereniging FME-CWM heeft de EVD besloten de geplande toer der toetreders om te vormen tot vier afzonderlijke handelsreizen. Een bezoek aan de landen Cyprus en Malta zijn hierbij echter komen te vervallen.
De eerste reis die plaatsvindt is een handelsreis naar Polen, van 18 t/m 21 mei 2003.

Graag nodigen wij u uit om aan deze handelsreis deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 2 mei 2003.

Matchmaking
Voor de deelnemers aan deze handelsreis wordt een matchmaking georganiseerd. Het doel van matchmaking is het leggen van nieuwe handelscontacten of het intensiveren van bestaande contacten. Om inzicht te krijgen wie voor u de meeste geschikte zakelijke partners zijn, zal er vooraf een intakegesprek plaatsvinden.

Activiteiten
Naast individuele gesprekken zal er een aantal gezamelijke activiteiten plaatsvinden, zoals:

* een briefing over de economische ontwikkeling en het zakendoen in Polen;

* receptie en trade-dinners met locale counterparts.
Kosten
Deelname aan de handelsreis staat open voor alle Nederlandse bedrijven. De kosten voor deelname bedragen 500 euro per reis. Om iedere deelnemer een op maat geschreven programma te kunnen garanderen, wordt er een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Aanmeldingen zullen in volgorde van ontvangst worden gehonoreerd.

Overige landen
Over de andere handelsreizen is binnenkort meer informatie beschikbaar.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de inzending kunt u contact opnemen met:
* Jasja Offens
Telefoon: (070) 778 83 63
E-mail: offens@evd.nl

* Sandra Pompe
Telefoon: (070) 778 83 66
E-mail: pompe@evd.nl

Wilt u meer informatie over Polen, dan kunt u de landenpagina's en de online publicatie raadplegen of contact opnemen met onze regio-informatiemanagers voor Polen:

* Linda Madna of
Joyce Buisman
Telefoon: (070) 778 89 16
E-mail: polen@info.evd.nl

Polen