Ingezonden persbericht

Cultureel benefiet voor slachtoffers bomaanslag Bali

Studenten organiseren benefietdag voor Bali in Leiden

LEIDEN, 20030504 -- Stichting Bali's Future organiseert een benefietdag voor Bali. Doel is aandacht te vragen voor de moeilijke situatie waarin Bali na de bomaanslag van oktober afgelopen jaar in terecht is gekomen. Sindsdien verkeert het eiland in een economische crisis. De stichting, die is opgericht door een groep Leidse studenten, wil het imago van Bali als bijzondere vakantiebestemming herstellen.

Programma

Activiteiten waarmee deze dag wordt ingevuld zijn o.a. lezingen, films, optredens dans en muziek, een veiling van Balinese schilderijen en Indonesische voorwerpen, een informatie-uur over de kris (neem uw kris mee!), workshops en een kookdemonstratie. Verder zal er een kleine pasar zijn en stands van bedrijven en organisaties die zich op verschillende manieren bezighouden met Indonesië.

Ook voor kinderen

Er is een leuk en leerzaam kinderprogramma met o.a. een maskerdans-demonstratie, spelen op angklungs en foto's maken in Balinees kostuum!

Opbrengst

De opbrengst van de dag komt rechtstreeks ten goede aan de activiteiten van Stichting Bali's Future die met uw bijdrage o.a. een groot evenement en seminar over duurzaam toerisme op Bali zal organiseren. Op deze manier willen we bijdragen aan het helpen van de bevolking hun bron van inkomsten op een verantwoorde manier terug te geven.

Tijd, Plaats en Toegang

De Bali Benefietdag wordt gehouden op zondag 18 mei van 11:00 tot 17:00 in het LAK-Theater en Faciliteitengebouw van de Leidse Universiteit, Cleveringaplaats 1 (op loopafstand van Leiden CS). Entree: 5 Euro

De benefietdag wordt mede mogelijk gemaakt door Universiteit Leiden, LAKtheater, WWF, Wereld Kinderfestival, International Institute for Asian Studies, Instituut Indonesische Cursussen, Holland International, De Boer en Wendel en vele anderen.

Informatie: 0341- 43 10 35 of 06-142 69 434 of e-mailen naar info@balisfuture.org. Website: www.balisfuture.org



Ingezonden persbericht