Ingezonden persbericht

Persuitnodiging popfestival B-CONNECTED zondag 18 mei

AMSTERDAM, 20030509 -- Graag nodigen wij je uit om op zondag 18 mei naar het eerste B-CONNECTED Event te komen in de Docklands te Amsterdam. Tegelijkertijd vindt in Addis Abeba de Afrikaanse versie van B-Connected plaats. B-Connected omvat twee unieke festivals met een verfrissende benadering: Europese en Afrikaanse jongeren worden direct met elkaar in contact gebracht op een aansprekende manier. Op beide continenten kunnen jongeren genieten van muziekoptredens en videoprojecties.

We verwelkomen je graag in de Back Stage Lounge op 18 mei tussen 13.00 uur en 20.00 uur. Onder het genot van een drankje kun je de sfeer proeven met optredens van o.a. Beef, Tasha's World, HEA WZO (Ethiopië) en Ali B., terwijl tussendoor Ethiopische en Nederlandse jongeren via video in een nieuw licht geplaatst worden. In Addis Abeba treden naast Ethiopische popsterren als La-Fontaine ook de Nederlandse hiphop act Relax en DJ Precise op.

Wij ontvangen graag je aanmelding op trix@newzone.nl of op het emailadres press@musicmayday.org. Wil je alleen een PERSMAP ontvangen, laat het ons even weten.

Tot ziens op B-Connected!

Vriendelijke groeten,
The Music Mayday Foundation

Jessika Lynch, T:(020) 422 24 55
en Trix Vertogen, T:(020) 776 47 27

P.S. Bereikbaarheid Docklands: achter Amsterdam CS vertrekt er een grote pont naar noord, vanaf daar rijden er gratis pendelbussen naar Docklands. Per fiets of auto: kijk op de festivalwebsite www.b-connected.to.



Ingezonden persbericht