Gemeente Asten


08/05/2003
Informatieavond Ondergrond Verberne

Janssen de Jong Plancoördinatie B.V. heeft een plan gemaakt voor ondergrond Verberne, wat voorziet in de bouw van 46 woningen. Ondergrond Verberne is gelegen binnen het bouwblok aan de Wolfsberg, Havikstraat en Hulterman.

Het initiatief past binnen het beleid van de gemeente, dat geldt voor de kern Asten. Uitbreiding van de kern wordt voorkomen en de structuur van de kom wordt verstrekt. Met de ontwikkeling van ondergrond Verberne tot een woongebied zal de verkeersoverlast voor omwonenden ten opzichte van de huidige situatie afnemen.

Momenteel staat op deze locatie bebouwing, waaronder een loods voor touringcars, een oude loods met kantoor en opslag, een woning, een sportschool en een schoonheidssalon.

Om een beter beeld te krijgen van de plannen voor Ondergrond Verberne, nodigen wij u uit om op maandag 19 mei een informatieavond bij te wonen. Deze informatieavond vindt plaats op maandag 19 mei om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Klepel. De avond wordt voorgezeten door wethouder van de Ven. U bent van harte welkom op de informatieavond.

Informatie
Mocht u verhinderd zijn en wilt u toch nog meer informatie over dit project, dan kunt u contact opnemen met dhr. Mario van den Elsen, afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, tel. 0493-6714336.