Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Inspraakavond bestemmingsplan De 1800 Roeden

In de Osdorper Binnenpolder Noord bevindt zich op het terrein van De 1800 Roeden een zogenaamde broedplaats. Dit is een plaats waar innovaties en nieuwe ontwikkelingen in bedrijven, podium- en beeldende kunst kunnen ontstaan en gedijen. De particuliere eigenaren van het terrein hebben uitbreidingsplannen gemaakt voor deze broedplaats. Voor deze uitbreiding is een nieuw bestemmingsplan nodig.

In het kader van dit concept-ontwerpbestemmingsplan wordt een inspraakavond georganiseerd op maandag 19 mei aanstaande. Dit vindt plaats tussen 18.00 uur en 21.00 uur in Het Rijk van de Keizer, Haarlemmerweg 711 te Amsterdam. Dit is op het terrein van de 1800 Roeden.

Medewerkers van het stadsdeel en van De 1800 Roeden zijn daar aanwezig om de plannen toe te lichten en om uw vragen te beantwoorden. Op deze avond kunt u uw op- of aanmerkingen plaatsen.

Planning
De inspraakresultaten worden genotuleerd en verwerkt in een ontwerpbestemmingsplan.
Het concept-ontwerpbestemmingsplan ligt ook vanaf donderdag 15 mei tot en met maandag 12 juni ter inzage bij de Publieksbalie op de begane grond van het Tuinstadhuis, Plein '40 - '45 nr. 1. De inspraakresultaten worden genotuleerd en verwerkt in een ontwerpbestemmingsplan. Naar verwachting zal dit ontwerpbestemmingsplan rond de jaarwisseling worden vastgesteld.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Jan Spaans, Ontwerper Openbare Ruimte, sector Wonen en Werken, stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, telefoon: 020 - 889 8462.

Contact:
Jan Spaans