Gemeente Waterland


Monnickendam heeft er binnenkort 37 extra parkeerplaatsen bij in de binnenstad. Maandag 19 mei wordt namelijk gestart met herstelwerkzaamheden aan het plein achter het voormalige Verenigingsgebouw.

Vanaf maandag 19 mei tot en met woensdag 28 mei wordt het plein vergroot. Hierdoor kunnen er straks rond de zeventig autos worden geparkeerd, in plaats van de 33 autos die er nu kunnen worden geparkeerd.

Van 19 tot en met 23 mei worden er straatwerkzaamheden uitgevoerd en van maandag 26 tot en met woensdag 28 mei wordt de belijning aangebracht. Het werk wordt uitgevoerd door aannemingsbedrijf D. van Geemen & Zn. b.v.

Tijdens deze werkzaamheden kunt u niet op het plein parkeren. Wij verzoeken u om tijdens de werkzaamheden geen autos op of nabij het plein en de werkzaamheden te parkeren. In het weekeinde van 24 mei en 25 mei kunt u wel tijdelijk van het plein gebruik maken. De werkzaamheden zullen voor Hemelvaartsdag worden afgerond.

Als u vragen heeft, dan kunt u zich wenden tot de opzichter van het bureau Openbare Werken, de heer T. Claasen, via telefoonnummer 0299-658 577 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur).