Gemeente Den Helder

14-05-2003
Vergaderingen

Maandag 19 mei: commissie Stedelijke Ontwikkeling. Aanvang 20.00 in de raadzaal.
De agendapunten van de vergaderingen waren bij het opstellen van dit bericht nog niet bekend.

Dinsdag 20 mei: Seniores. Aanvang 19.00 uur in de raadzaal.

Dinsdag 20 mei: commissie Bestuur, Middelen, Openbare orde en Veiligheid. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal. De agendapunten van de vergaderingen waren bij het opstellen van dit bericht nog niet bekend.

Woensdag 21 mei: Rekeningcommissie. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal. De agendapunten van de vergaderingen waren bij het opstellen van dit bericht nog niet bekend.

Donderdag 22 mei: monumentencommissie. Aanvang 10.00 uur in kamer 0.04 op de begane grond in het stadhuis. De commissieleden bespreken de berichten uit de Welstandscommissie, uit het Qualityteam Oude Rijkswerf Willemsoord, rondom het project Stadshart en de Stelling Den Helder. Verder praten zij over voorstellen tot aanwijzen als gemeentelijk monument, het aanvragen van een monumentenvergunning voor het aanleggen van een tijdelijke vlettenhelling op fort Westoever en de jaarlijkse inventarisatie op 4 juni a.s. van beeldbepalende en monumentale panden.

Donderdag 22 mei: commissie Stedelijk Beheer. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal.
De agendapunten van de vergaderingen waren bij het opstellen van dit bericht nog niet bekend.

De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. Overigens kunt u uw mening laten horen over onderwerpen die op de agenda staan. Meldt u dit dan tenminste 24 uur van tevoren bij de raadsgriffie, telefoon 671806, met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waarover u wilt inspreken.
Wilt u de vergadering volgen maar bent u niet in de gelegenheid naar het stadhuis te komen? De Lokale Omroep Stichting zendt de bijeenkomst rechtstreeks via de radio uit (kabel FM 89.0 MHz, ether 105.6 MHz). « terug