UPC NEDERLAND

Ook extra service voor UPC klanten in Groesbeek

Nijmegen, 19 mei 2003 - Deze week zijn de klanten in Groesbeek aan de beurt voor de extra service van UPC Nederland (UPC). Het mobiele Service Center van UPC staat van dinsdag 20 mei tot en met zaterdag 24 mei op het parkeerterrein bij de Edah in Groesbeek. Deze 'klantenservice op wielen' is geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Hans Troelstra, regiodirecteur UPC:'Met het mobiele Service Center willen we dichterbij onze klanten komen te staan. We merken dat klanten deze persoonlijke service erg op prijs stellen. Naast het beantwoorden van vragen, willen we natuurlijk ook graag laten zien wat UPC te bieden heeft op het gebied van informatie, communicatie en entertainment.'

Klanten kunnen bij het mobiele Service Center terecht met vragen over hun radio- en televisiepakket, maar ook met vragen over hun factuur. Zij kunnen bovendien hun klantgegevens laten wijzigen of een verhuizing doorgeven. De medewerkers van UPC staan klaar om klanten te helpen en te informeren. Daarnaast kunnen onze klanten in het mobiele Service Center breedband kabelinternet via chello uitproberen. Ook kunnen zij zien hoe digitale televisie via de kabel werkt. Zo kun je met digitale televisie van UPC bijvoorbeeld e-mail versturen, films bestellen en veel extra zender ontvangen.

Met het mobiele Service Center biedt UPC haar klanten in Gelderland een extra service naast de telefonische klantenservice, het UPC Infokanaal met teletekst op televisie en de website www.upc.nl. Klanten kunnen ook terecht bij de twee 'vaste' UPC Centers in de regio: het UPC Center aan de Koningstraat 73 in Arnhem en het UPC Center aan het Takenhofplein 1 in Nijmegen.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board: UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

= = =

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Jocelyn Schaap, telefoon 024 844 7525 of mobiel 06 29 59 09 97.

UPC N.V.

19 mei 03 09:28