AutoRai

19-5-2003

Volvo XC90 voor IVA Driebergen

Op 14 mei jongstleden heeft Volvo Car Corporation een nieuwe Volvo XC90 overhandigd aan de heer G.O. Verrips, directeur van de IVA, het Instituut voor Autobranche en Management in Driebergen.

De auto werd overhandigd door Lex Kerssemakers, vice-president Global Marketing bij Volvo Car Corporation in Gothenburg, en Kiek van der Wall, Algemeen Directeur Volvo Cars Nederland BV (beide oud-student van de IVA). Kerssemakers is verheugd dat deze Volvo XC90 voor de IVA is gereserveerd. In onze ogen is de IVA een belangrijk instituut waaraan wij graag ons nieuwste model ter beschikking stellen. Het is een geste met een uniek karakter, die slechts zeer sporadisch wordt gedaan. We vinden het erg belangrijk dat de autospecialisten in spe met de juiste praktijkvoorbeelden gedegen worden voorbereid op een toekomst in de automotive-branche. De XC90 blijft in het bezit van Volvo Car Corporation. Het voertuig mag niet rijden op de openbare weg, maar dat zullen de studenten vast niet erg vinden.

Prominente plaats
IVA-directeur Verrips is erg te spreken over de komst van de SUV van Volvo: Het is een buitenkans om de beschikking te krijgen over dit topmodel. Daar komt bij dat ons practicumlokaal momenteel wordt verbouwd. De XC90 krijgt een prominente plaats in de nieuwe configuratie. Om alles van de auto goed te kunnen tonen, worden spotlights opgehangen zodat de auto optimaal wordt uitgelicht. De grote Volvo blijft voor onbepaalde tijd staan in het IVA-practicumlokaal. Verrips: Het is niet de eerste Volvo waarop onze studenten de kneepjes van het vak leren. Zo hebben we hier al een Volvo 480 gehad.

IVA Driebergen
De IVA is een commerciële managementopleiding die studenten voorbereidt op het zakenleven. Het is bij uitstek een opleiding voor ondernemende, communicatieve en commerciële studenten die een carrière zoeken in de automotive-branche.