EVD

Polen: hotels en toerisme

---

Tot voor kort groeide de toeristische sector in Polen dynamisch en nam de dienstverlening van hotels toe. Door de economische recessie is de situatie veranderd. In 2002 bezochten ongeveer 14,2 miljoen buitenlanders Polen, een daling van 5 procent in vergelijking met 2001.
Toch zijn er nog steeds kansen voor ondernemers die in het toerisme werkzaam zijn. Er is vooral behoeft aan twee- en driesterren hotels. Accommodatie in dit segment is nog steeds onvoldoende. Volgens experts liggen er kansen voor aanbieders van goedkope actieve vakanties en agrotoerisme. Aanbieders van hotelfaciliteiten moeten zich meer op deze types vakantie richten.
Dit artikel beschrijft de marktkenmerken in de hotelbranche, waarbij aandacht wordt besteed aan het soort faciliteiten, het aantal inkomende toeristen, locaties, hotelketens en toekomstverwachtingen.

13.05.2003
---

Bron: Business news Poland, (16p.)
Nummer: 102383
Zie ook:
Polen: toerisme, recreatie en horeca

Open het originele document via:
Open brondocument
Wat is InfoPlus?

De volledige tekst is op te vragen via het formulier kopieaanvraag. Vermeld steeds uw eigen faxnummer. Wij versturen géén kopieën per e-mail, alleen per fax of per post. Kosten: bij meer dan 50 pagina's 0,20 euro per pagina en 5,00 euro administratiekosten. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij de informatiemanager POLEN (Linda Madna of Joyce Buisman), e-mail POLEN, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 89 16.