Gemeente Rheden

Informatiepunt project Hart voor Dieren geopend in de Bundel

Donderdag 15 mei hebben wethouder Ella Schadd van de gemeente Rheden en gedeputeerde Marijke van Haaren van de provincie Gelderland het informatiepunt Hart voor Dieren op een feestelijke wijze geopend. Na de openingshandeling konden de aanwezigen het informatiepunt bekijken.

"Het is belangrijk dat de inwoners van Dieren de ontwikkelingen van het project Hart voor Dieren op de voet kunnen volgen. Daarom hebben de gemeente en provincie dit informatiepunt in het dorp Dieren gerealiseerd," aldus wethouder Ella Schadd. Het is de bedoeling dat het informatiepunt de komende jaren geleidelijk wordt uitgebreid met meer informatieborden.

Het informatiepunt Hart voor Dieren staat in gebouw De Bundel, Ericaplein 5 in Dieren (het gebouw waar de bibliotheek, Start en het servicecentrum van de gemeente zijn gevestigd). Inwoners van Dieren en andere belangstellenden kunnen hier dagelijks terecht (tijdens de openingstijden van het gebouw) voor algemene informatie over het tunnelproject Hart voor Dieren. Het informatiepunt zal de komende jaren blijven staan in De Bundel.


Copyright: Gemeente Rheden