Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 19 mei 2003.
Thieme GrafiMedia Groep versterkt ICT- dienstverlening

DELFT - Thieme GrafiMedia Groep versterkt de ICT -dienstverlening door het aantrekken van Albert Noppen. Hij geeft vanaf 1 juni 2003 vanuit de concernstaf invulling aan de portefeuille ICT en Techniek.

Tot zijn taken behoren onder meer het initiëren en uitvoeren van projecten op het gebied van ICT, prepublishing, workflow, e-business, kwaliteit en milieu. De heer Noppen is daarnaast verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Thieme ICT Services.

Albert Noppen was tot voor kort in dienst bij het KVGO als beleidsmedewerker innovatiebeleid en coördinator van het Kennisplatform IDP. Daaraan voorafgaand werkte hij in diverse op innovatie, milieu en ICT gerichte functies. Hij beschikt dan ook over ruime kennis en ervaring op deze terreinen. Door zijn werkzaamheden bij onder meer het KVGO beschikt Albert Noppen ook over een breed netwerk van kennisleveranciers en andere partijen die Thieme GrafiMedia Groep kunnen ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van het ICT-profiel.

Met de komst van een professional als Albert Noppen wordt allereerst meer toegevoegde waarde voor de klanten van Thieme GrafiMedia Groep gegenereerd. De groep ziet zijn indiensttreding daarnaast ook als een duidelijke versterking van het ICT-profiel.

BERICHT VOOR DE REDACTIE (