Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 19-05-2003 Persberichten district de Leijgraaf

TE VEEL GEDRONKEN, Uden

In de nacht van zondag op maandag is op de Aldetiendstraat in Uden een 28-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 3 uur.

AUTO UIT DE BOCHT EN TE VEEL GEDRONKEN, Uden

In de nacht van zondag op maandag werd een ongeval gemeld op de Hobostraat in Uden. Een 35-jarige man uit Grave was de macht over het stuur van zijn auto verloren en in een bocht tegen een boom gereden. Na controle bleek dat de man te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor werd hij bekeurd. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

MAN AANGEHOUDEN, Uden

Maandagmorgen is een 38-jarige man uit Uden aangehouden. De man probeerde de bouw van een bouwwerk bij zijn buren tegen te houden. Daarbij liep hij voortdurende de tuin van zijn buren in. Nadat de man verteld was dat hij de tuin van zijn buren moest verlaten deed hij dat niet. Hierop werd de man aangehouden, waarbij hij zich hevig verzette. Op het politiebureau sloeg de man een van de politiemensen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.