Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 19-05-2003 Persberichten district Maasland

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

Zondagmiddag is op de Rusheuvelstraat in Oss een 20-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod en een boete van EUR 190,-.

WAPENS AANGETROFFEN, Heesch

Zondagavond werd gemeld dat getuigen op een parkeerplaats langs de A50 hadden gezien dat iemand met een pistool rond liep. De man was in een auto gestapt die in de richting Nijmegen was gereden. Op de A50 onder Heesch kon deze auto worden gecontroleerd. Bij deze controle werden in de auto een viertal nep vuurwapens aangetroffen, die op grond van de Wet Wapens en Munitie verboden zijn. De drie jongeren, 16, 16 en 18 jaar afkomstig uit de omgeving van Arnhem zijn aangehouden. Tegen het drietal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze later die avond heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN, Nuland

In de nacht van zondag op maandag is op de Rijksweg A50 onder Nuland een 22-jarige man uit Vinkel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 6 uur.

AUTO IN BRAND GESTOKEN, Berghem

In de nacht van zondag op maandag werd een autobrand gemeld bij een autobedrijf in Berghem. Door de brandweer werd de auto geblust. Na onderzoek bleek, dat van de auto de wielen waren gestolen, waarna de auto kennelijk in brand is gestoken.

FIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Maandagmorgen is een 15-jarige fietsster uit Oss bij een ongeval gewond geraakt. Het meisje fietste over het fietspad van de Braakstraat in Oss. Op de kruising met de Krijtweg kreeg ze geen voorrang van een van die weg komende auto, bestuurd door 36-jarige vrouw uit Heeswijk Dinther. Het meisje is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.