Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 19-05-2003 Persberichten district Den Bosch

VERKOOPWAGEN UITGEBRAND, `s-Hertogenbosch

In de nacht van zondag op maandag werd gemeld dat er brand was in een verkoopwagen die voor een aantal bedrijven aan de Balkweg in `s-Hertogenbosch stond. De brandweer kon niet voorkomen dat de wagen, een loempiakraam, verloren ging. Mogelijk is de brand door kortsluiting ontstaan. Ook de overkapping voor de bedrijven aan de Balkweg liep schade op.

INBRAAK SCHOOL, `s-Hertogenbosch

Afgelopen weekeind is ingebroken in een school aan de Ploossche Hof in `s-Hertogenbosch. Een raam van de school werd opengebroken. In de school werden een aantal kasten opengebroken. Uit een van de kasten is een geldbedrag gestolen. Dit geld was al betaald door de kinderen voor het schoolreisje.

VERKEERSCONTROLE, Rosmalen

Maandagmorgen zijn 11 bestuurders bekeurd omdat ze reden in strijd met de gesloten verklaring op de Blokkenweg in Rosmalen.

WINKELDIEFSTAL, `s-Hertogenbosch

Maandagmorgen is een 27-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch in een winkel aan de Arena in `s-Hertogenbosch betrapt toen ze voor ruim 22 euro levensmiddelen wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze heengezonden.

SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Maandagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Helftheuvelweg in `s-Hertogenbosch. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 19 bestuurders bekeurd die te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/u.