Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 19-05-2003 2e persbericht van maandag 19 mei 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Vals geld
Bij een bank in het stadsdeel Strijp is maandag rond 12.15 uur een 48-jarige man uit Valkenswaard aangehouden toen hij vier biljetten van 25 gulden wilde inwisselen voor euros. De medewerker van de bank had het vermoeden dat het geld vals was en schakelde de politie in. De verdachte en de biljetten van 25 gulden zijn voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De man is na verhoor naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Budel: Autogordelcontrole
Op de Burgemeester van Houtstraat is maandag tussen 11.00 en 12.00 uur een autogordelcontrole gehouden. In totaal werden 80 voertuigen gecontroleerd. Vier personen kregen een bekeuring omdat ze geen autogordel droegen.

Sterksel: Laptop en geld weg
In een woning aan de Beukenlaan is tussen zondag 17.30 uur en maandag 9.30 uur ingebroken. Uit het pand werden een laptop en geld weggenomen. De dader kwam binnen aan de achterkant van de woning. Hier werd een bovenlicht opengebroken.

Gemert: Auto gestolen
Vanaf de Mgr. Hilhorststraat is het afgelopen weekeinde een auto weggehaald. Het gaat om een rode Volkswagen Polo Coupe (YX-44-ZV).