Politie Rotterdam-Rijnmond

Ochtenduitgave maandag 19 mei 2003

* BROMFIETSCONTROLES
Politiepersoneel van het district Zuid hield zondagavond op de Wolphaertsbocht en Moerkerkestraat diverse bromfietscontroles. In totaal werden 12 bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het rijden zonder helm, te veel vermogen, slechte uitlaat en het rijden zonder bromfietscertificaat.


* AUTO-INBREKER AANGEHOUDEN
Politiepersoneel van het district Feijenoord-Ridderster hield zondagavond omstreeks elf uur op de Lodijk een 34-jarige man uit Rotterdam aan. De man had kort daarvoor ingebroken in een auto. Bij zijn aanhouding werd een uit de auto ontvreemde radio en diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen en in beslag genomen. De auto-inbreker werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.


* BRAND OP SCHIP
Zondagmiddag omstreeks één uur ontstond, vermoedelijk door een oververhitte transportband, brand in een stortpunt van een schip aan de Montrealweg. Brandweerpersoneel, dat snel ter plaatse was, bluste het vuur met groot materieel. Als gevolg van de brand, die was opgeschaald naar grote brand, liepen een aantal transportbanden en een stortpunt aanzienlijke schade op.