Ingezonden persbericht

Leads via Internet ook voor het MKB

NAARDEN, 20030519 -- Niets overtuigt beter dan de menselijke stem; tegelijkertijd zeggen beelden meer dan duizend woorden. Maar het persoonlijk bezoeken van al uw prospects en klanten is zeer kostbaar en niet altijd mogelijk. Online webseminars en email campagnes zijn effectieve manieren om producten en diensten onder de aandacht te brengen van uw relaties. Hiermee kunt u veel online leads genereren. Bestaande web conferencing oplossingen zijn kostbaar omdat kosten vaak per bezoeker worden afgerekend. De meeste web conferencing oplossingen vereisen ook installatie van specifieke software, wat drempelverhogend werkt.

Live webseminars hebben als nadeel dat een prospect afhankelijk is van de planning van de presentator. Hierdoor valt weer een groot aantal potentiële klanten af. De WSI ICE Presenter oplossing maakt het voor iedereen mogelijk snel en eenvoudig een presentatie te creëren. Deze presentaties kunnen in een gewone email worden opgenomen, waardoor de impact van de emailcampagne wordt vergroot. Een combinatie van beeld en geluid die aangeboden kan worden aan elk publiek op ieder gewenst moment. Het is mogelijk een live presentatie via het Internet te verzorgen en deze op te slaan. Anderen kunnen de presentatie dan later alsnog bekijken en beluisteren. Een ICE Presenter presentatie kan in uw bestaande website geïntegreerd worden. Als u de toegang tot de presentatie vrijlaat en bezoekers met behulp van een emailadres laat inloggen, is er een schat aan kostbare emailadressen te verzamelen.

Noch de klant noch de auteur hoeft software te installeren. De presentatie kan via het Internet met een gewone verbinding, de telefoon of een pocket PC gevolgd worden. De auteur bepaalt wie de presentatie wel en niet mag zien. U kunt zelfs zien wie de presentatie bekeken heeft en hoelang. Met de ICE Presenter kunt u uw cliënten optimaal gebruik laten maken van de kennis die binnen uw organisatie aanwezig is.

Kortom, de ICE Presenter van WSI Internet Consultancy & Education kan u helpen te besparen op verkoop-, communicatie- en reiskosten binnen uw organisatie. WSI biedt de ICE Presenter als een ASP formule aan, hierdoor wordt de gebruiker niet belast met allerlei beheertaken en kunt u tegen een laag maandelijks bedrag gebruik maken van deze rendabele oplossing. Voor het aanvragen van een vrijblijvende demonstratie bezoek www.wsiwebexperts.nl

WSI Internet Consulting & Education is de meest toonaangevende Internet service organisatie en het snelst groeiende consultancy netwerk ter wereld. Met meer dan 700 partners in 85 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgen.

Door het toepassen van WSI's Modular Development Technology(MDT), zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit. Onze ontwikkelcentra rond de wereld maken gebruik van het code depot dat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met myra.schmidt@wsiwebexperts.nl of bellen met 035 - 678 1599. Kijk voor meer informatie op www.wsiwebexperts.nl