Politie Zeeland



Z-3359-2003 AANRIJDING IN OOSTBURG

Maandag om 15.00 uur vond op de kruising Bestevaerstraat / Kroonwijksingel in Oostburg een aanrijding plaats.
Een wagen voor het ophalen van huisvuil, bestuurd door een 43-jarige man uit de gemeente Sluis, had stilgestaan en wilde rechtsaf. Hij reed weg op het moment dat een 60-jarige automobilist uit Oostburg de wagen rechts voorbij wilde rijden. De vuilniswagen raakte de linkervoorzijde van de personenauto, die daarbij beschadigd raakte. De vuilniswagen bleef onbeschadigd.


O-3360-2003 KANTENSNIJER GESTOLEN

Maandag tussen 12.45 en 14.00 uur werd op het terrein van het Oosterscheldeziekenhuis in Goes een kantensnijder, eigendom van een daar werkend hoveniersbedrijf, gestolen.
De waarde bedraagt enkele honderden euro's.


W-3361-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van zondag op maandag werd op de Nieuwe Vlissingseweg een personenauto opengebroken.
Er werd een autoradio / cd-speler met onbekende waarde weggenomen.


Z-3362-2003 AANRIJDING IN AXEL

Op de Langeweg in Axel vond maandag om 06.37 uur een aanrijding plaats.
Een 26-jarige automobilist uit Hulst en een 48-jarige bestuurder uit de gemeente Terneuzen reden over de Langeweg, komende uit de richting van de Tractaatweg. De 48-jarige reed achter een ander voertuig en haalde in. Tijdens deze inhaalmanoeuvre haalde tevens de 26-jarige deze twee voertuigen in en kwam met zijn wielen in de berm. Hij stuurde naar rechts en verloor de controle over zijn voertuig, vloog de lucht in en belandde in de rechterberm. Daarna begon de auto om te rollen waarbij hij uit de auto werd geslingerd. De man raakte gewond maar over de aard van zijn verwondingen is verder niets bekend. Zijn voertuig werd geheel vernield. De andere auto lie geen schade op.





Politie Zeeland