Oudedagsvoorzieningen in Nederland.

Voorlichtingsbijeenkomst, georganiseerd door Samenwerkende Democratische Organisaties (SDO) en Stichting Welzijn Ouderen (SWO) Enschede en FNV Regiowerk Oost, over de "Oudedagsvoorzieningen in Nederland" op dinsdag 20 mei 2003, aanvang 19.30 uur bij het SDO, Hoog en Droog 25, Enschede. Inleider: Linda Rigters, FNV Vrouwenbond.

Droomt u ook wel eens over de dagen wanneer u gepensioneerd zult zijn en daarvan kunt genieten? Heeft u dan ook uitgezocht welke maatregelen u zou moeten nemen om dan geen armoede te lijden? Of denkt u dat een AOW-uitkering van de overheid ruim voldoende zal zijn om van te leven?

Misschien bent u een van de mensen die al met pensioen is?Bent u goed geïnformeerd over uw wettelijke rechten en plichten? Heeft u nog vragen of problemen die u aan een deskundige zou willen voorleggen?

Kortom, of u al gepensioneerd bent of nog niet, als u meer wilt weten over 'de Oudedagsvoorzieningen in Nederland', dan bent U van harte welkom op de voorlichtingsbijeenkomst op dinsdag 20 mei 2003, aanvang 19.30 uur, bij het SDO, Hoog en Droog 25, Enschede. Inleider is Linda Rigters, van de FNV Vrouwenbond. De informatie wordt vertaald in het Turks.



FNV