Gemeente Emmen


---

Persbericht: Werkatelier Masterplan Emmen Centrum, 16 mei 2003

Werkatelier Masterplan Emmen Centrum 2020

Op 20 mei a.s. organiseert de gemeente Emmen weer een werkatelier in het kader van het Masterplan Emmen Centrum 2020. Het onderwerp van dit werkatelier is Bedrijvigheid in de gemeente Emmen.

In aanvulling op de eerder georganiseerde werkateliers in april jl., organiseert de gemeente Emmen op 20 mei a.s. een werkatelier Bedrijvigheid.
In dit werkatelier wordt gediscussieerd over economische ontwikkelingen en vraagstukken binnen de gemeente Emmen. Deze discussiebijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur in het gemeentehuis te Emmen, Raadhuisplein 1, vergaderzaal B 2.58.

Achtergrond
De gemeente werkt aan een aantal grote projecten in het centrum, zoals de locatie voor de nieuwbouw van het stadstheater, de huisvesting van de brandweer, het politiebureau, de megabioscoop, kantorenlocaties, enz. Ook zijn er projecten die ingaan op de vraag naar woningen in het centrum. Ingrijpende keuzes binnen het ene project zijn van invloed op het andere. Daarom stelt de gemeente het Masterplan Emmen Centrum 2020 op. Hierin wordt in hoofdlijnen beschreven hoe het centrum eruit komt te zien voor wat betreft wonen, werken, recreëren, groen, infrastructuur, sociale voorzieningen, enz.

Het opstellen van het Masterplan Emmen Centrum 2020 gebeurt in nauwe samenspraak met belanghebbenden. Hieruit voortvloeiend zijn reeds vele bijeenkomsten georganiseerd voor gebruikersgroepen van het centrum.


---


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2003 Gemeente Emmen