FENIT

Nationaal ICT Event 2003 van start!

18-12-2002 Met een feestelijke bijeenkomst is maandag 16 december het Nationaal ICT Event 2003 van start gegaan. Vanaf deze week kunt u zich inschrijven voor de verschillende awards. Het Nationaal ICT Event vindt plaats op 20 mei 2003 in de Jaarbeurs te Utrecht.

In het Nationaal ICT Event worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards in Nederland samengebracht: de Broos van Erp Prijs van het Ministerie van Economische Zaken, de ICT Boardroom Award, de ICT Company Award, de My Office Award en de ICT Personality Award.
Vanaf vandaag kunnen zowel ICT-gebruikers als -aanbieders zich aanmelden voor één van de eerste vier awardcategorieën via de website www.ictevent.nl. De inschrijving sluit op 2 april 2003.

Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en e-business in Nederland. Het evenement verbindt daarbij tal van organisaties en personen, die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van ICT en ICT-toepassingen. Veel prominenten uit bedrijfsleven en overheid steunen het Nationaal ICT Event en participeren in de hoofdjury.

Winnaars tijdens het Nationaal ICT Event 2002 waren: DMD Secure - Broos van Erp Prijs
Albert.nl - ICT Boardroom Award
Kahuna - ICT Company Award
Kees Neggers en Boudewijn Nederkoorn (SURFnet) - ICT Personality Award De winnaars van 2003 worden bekendgemaakt tijdens het Nationaal ICT Event op 20 mei 2003 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Machiel de Rooij, (Nederland~ICT)

copyright FENIT 2002