FENIT

Kom naar het Nationaal ICT Event!

07-05-2003 Graag attenderen wij u op het Nationaal ICT Event 2003 op 20 mei aanstaande. Dit event wordt georganiseerd door het Ministerie van Economische Zaken, Nederland-ICT, mediaPlaza, Jaarbeurs Exhibitions & Media en VNU Business Publications.

Tijdens het avondprogramma worden de belangrijkste ICT Awards van Nederland uitgereikt, waaronder de Broos van Erpprijs met een prijzengeld van 50.000 euro voor 'de beste startende ICT onderneming'.

Het is mogelijk voor leden van Nederland~ICT te participeren aan dit belangrijke event, middels tafelsponsoring voor het Exclusieve Awarddiner. In de bijgevoegde sheetpresentatie is een en ander uitvoerig beschreven. Tevens is toegevoegd een bijlage inzake tafelsponsoring.

Participatie is een unieke gelegenheid om samen met eigen relaties aanwezig te zijn bij een exclusief Awarddiner met topmanagement uit bedrijfsleven en overheid. Inmiddels hebben zich reeds ruim 200 managers en beslissers uit bedrijfsleven en voerheid voor het diner aangemeld!

Overigens is het uiteraard ook mogelijk het dagprogramma te bezoeken; voor meer informatie hieromtrent, zie www.ictevent.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anke.Meijer@ICTEvent.nl (Projectmanager ICT Event).

Klik hier voor de presentatie.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

copyright FENIT 2003