Gemeente Maassluis

Persberichten

13-5-2003

Maassluise Sport- en Recreatieraad vergadering op 20 mei

Op dinsdag 20 mei a.s. vergadert de MSR in het stadhuis. De vergadering begint om 20.00 uur en is openbaar. Verenigingen die hun zegje willen doen, zijn van harte welkom. Vóór de aanvang van de vergadering is er voor hen spreektijd gereserveerd. Belangstellenden kunnen uiteraard ook langs komen om een vergadering mee te maken. Verder is het mogelijk, om als vereniging direct contact op te nemen met de leden van de MSR. Laat dus als vereniging ook uw stem horen!

De agenda voor 20 mei ziet er als volgt uit:


1. Opening

2. Mededelingen

3. Vaststelling van het verslag van 15 april 2003
4. Ingekomen post

5. Uitgaande post

6. Jaarverslag Maassluise Sport- en Recreatieraad 2002
7. Voortgang breedtesportimpuls

8. Evaluatie overleg met de Raadscommissie Welzijn
9. Eindvoorstel subsidiecriteria voor de waarderingssubsidie
10. Voortgang verenigingsbezoeken
11. Actiepuntenlijst d.d. 21 april 2003 en besluitenlijst 12 mei 2003
12. Rondvraag

13. Sluiting

Inspreken
Vóór de behandeling van de agenda bestaat de gelegenheid voor niet-leden van de MSR om gedurende 5 minuten te spreken over onderwerpen die op de agenda zijn vermeld. Het is niet-leden niet toegestaan om te spreken over keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen. Ten aanzien van de behandeling van de ontwerp-, gemeente- en bedrijfsbegrotingen en de daarbij behorende investeringsprogrammas geldt de beperking dat uitsluitend mag worden ingesproken over de in deze bescheiden opgenomen aangelegenheden die behoren tot de taak van de Maassluise Sport- en Recreatieraad.

Vragenhalfuur
Om 20.00 uur is er voor ieder gelegenheid aan de leden van de Maassluise Sport- en Recreatieraad vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de Maassluise Sport- en Recreatieraad behoren.

Gerelateerde documenten:
Jaarverslag 2002 Maassluise Sport- en Recreatieraad Verslag vergadering MSR 15 april 2003