Stadsdeel Bos en Lommer


Inloopmiddag winkelruimtes 20 mei

De oplettende passant kan het iedere dag zien: de bouw van het nieuwe winkelcentrum aan het Bos en Lommerplein vordert gestaag. Voor geïnteresseerden in een winkelruimte (ook voor degenen die zich al hebben ingeschreven) wordt een inloopmiddag georganiseerd op dinsdag 20 mei van 15.00 tot 18.30 uur in het informatiecentrum van het stadsdeel, Bos en Lommerplein 11.

In totaal wordt 11000 m² winkelruimte gerealiseerd, waarbijj Albert Heijn en Vomar beide 2000 m² voor hun rekening nemen. In het plan is plaats voor ongeveer dertig winkels. Contracten zijn al getekend met Blokker/Bart Smit, Kruidvat, een viertal horeca-exploitanten, een reisbureau en een modezaak. Er lopen nog onderhandelingen met een grote elektronicazaak en een grote kleding-/schoenenzaak.

Multi Vastgoed, de projectontwikkelaar, zoekt voor een aantal winkelruimtes nog ondernemende winkeliers. Daarbij wordt gedacht aan bijvoorbeeld: een tijdschriftenkiosk, een CD-/DVD-zaak, en kleding- en schoenenzaken (zoals bijvoorbeeld een jeans-centre en een sportschoenenzaak). De horeca- en supermarktlocaties zijn al ingevuld. Het huurniveau bedraagt 200,- tot 250,- per vierkante meter per jaar.

Nadere informatie is te krijgen bij de heer W. ter Keurs, Economische Zaken, tel. (020) 581 28 85.
Meer informatie Bos en Lommerpleinproject