CENTRUM VOOR WERK EN INKOMEN

CWI en NWR adviseren herintreders tijdens Libelle Zomerweek

CWI en NWR samen op de Libelle Zomerweek 2003
Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) en de Nationale Winkelraad (NWR) geven in de stand getiteld Het Werk Paviljoen informatie en adviezen aan vrouwen die weer aan de slag willen. Vrouwen die erover denken om (weer) te gaan werken, maar ook vrouwen die gericht vacatures zoeken, kunnen in het paviljoen terecht tijdens de Libelle Zomerweek van dinsdag 20 mei t/m zondag 25 mei a.s.

Weer aan de slag
Tijdens de Libelle Zomerweek stelt de staatssecretaris van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de heer K.L. Phoa, de speciaal ontwikkelde informatiemodule voor herintreders op de vacaturesite www.werk.nl officieel in gebruik.
Daarnaast zijn er de hele week interactieve presentaties en informatie over solliciteren, scholing, kinderopvang, enzovoort. Bezoekers kunnen samen met een adviseur op vacaturezuilen en computers van CWI naar banen zoeken, bijvoorbeeld in de detailhandel. Voor herintredende vrouwen, maar ook voor andere werkzoekenden, is er de test Bent u geschikt voor werken in de winkel?
CWI en de NWR bieden bezoekers een gratis adressenboekje aan, met informatie over de tien deelnemende branches, de dienstverlening van CWI, algemene tips en links voor vrouwen die (opnieuw) aan het werk willen.

VIPs in Het Werk Paviljoen!
Libelle-coryfee Tineke Beishuizen houdt dagelijks twee keer een voordracht over wat het betekent om werk en privé te combineren. Op dinsdag 20 mei vertelt Martin Gaus over het werken in een dierenspeciaalzaak.
Woensdag 21 mei om 14:00 uur opent staatssecretaris Phoa officieel het speciale onderdeel voor herintreedsters op werk.nl. Schrijver Ronald Giphart vertelt vrijdag 23 mei over het werken in een boekhandel.

Noot voor de redactie,