Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-05-2003 Persberichten district Lekstroom,09.15 uur

Snelheidscontrole

NIEUWEGEIN- Van 09.00 tot 14.00 uur werd een verkeerscontrole gehouden met een onopvallend voertuig op de Schakelstede. In totaal kregen 16 bestuurder een bekeuring omdat ze met te hoge snelheid reden of geen autogordel droegen.

Vrouw geslagen

VIANEN- Op maandagavond werd een vrouw geslagen door een andere vrouw. Omstreeks 22.50 uur kreeg de politie een melding dat een vrouw mishandeld zou worden op de Langendijk. Terplaatse trof de politie een 18-ajrige vrouw uit Vianen aan. De vrouw had letsel aan haar gezicht en bleek geslagen en geschopt te zijn.

De politie onderzoekt wie verantwoordelijk is voor de mishandeling.

Jongen mishandeld

VIANEN Maandagmiddag werd op de Batenborch een jongen mishandeld zonder dat daar enige aanleiding voor was.

Omstreeks 15.30 uur fietste een 14-jarige jongen uit Vianen naar huis. Ter hoogte van de JHR Hoeuftlaan werd hij geroepen door een groepje jongens. In eerste instantie dacht het slachtoffer dat het vrienden waren die hem riepen, echter dichterbij zag hij dat het onbekenden waren.

De jongens vroegen het slachtoffer om geld. Toen hij aangaf geen geld bij zich te hebben en probeerde weg te fietsen, werd hij achternagezeten door twee jongens uit de groep. Op de Stammershoefstraat werd het slachtoffer ingehaald en zonder enige aanleiding in elkaar geslagen. Uiteindelijk werd de mishandeling gestopt door een getuige.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze mishandeling. Heeft u informatie , belt u dan met de politie van het district Lekstroom, tel.: 0900 88 44.