Ingezonden persbericht


MET DE KINDEREN OP STAP...
HET IS 'SUMMER MAGIC' BIJ RADISSON SAS!

Amsterdam, 20 mei 2003... Het wordt weer zomer en dat betekent 'Summer Magic' bij Radisson SAS! Van juni tot en met augustus kunnen drukke zakenreizigers er even mèt hun kinderen tussenuit. Tegen aantrekkelijke tarieven kan er worden overnacht in de meer dan 100 Radisson SAS Hotels & Resorts in Europa, het Midden Oosten, Afrika en Azië. Elk hotel heeft een eigen 'Summer Magic Programma' en serveert tevens een heerlijk zomerkindermenu.

Zomer in Amsterdam...
Twee kinderen tot 17 jaar kunnen tijdens 'Summer Magic' gratis overnachten op de kamer van hun ouders, een uitgebreid ontbijtbuffet is inbegrepen. In de Amsterdamse Radisson SAS Hotels - Radisson SAS Hotel Amsterdam en Amsterdam Airport - staan een rondleiding bij Stoeltie Diamonds en een Canal Cruise door de Amsterdamse grachten op het 'Summer Magic' programma. Voor de kinderen is er een zomerkindermenu en een aparte check-in.

Betaalbare luxe
"De 'Summer Magic' weken zijn voor drukke families de ideale kans om met elkaar van de zomer te genieten! Ze kunnen samen bijkomen van de stress van het afgelopen jaar en hier ontspannen genieten van de stad en de faciliteiten van het hotel - en dat tegen aantrekkelijke tarieven. De speciale 'Summer Magic' programma's zorgen ervoor dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen!" aldus Marc Horsmans, Director of Sales van de Radisson SAS Hotels in Amsterdam.

Zie voor meer informatie www.summermagic.net of bel gratis +800 3333 3333.

Rezidor SAS Hospitality, moedermaatschappij van Radisson SAS, telt momenteel 126 hotels & resorts in 40 landen en heeft 34 projecten in ontwikkeling. Rezidor SAS is volledig eigendom van de SAS Groep. Rezidor SAS beheert de Radisson SAS Hotels sinds 1994. In 2002 werd de portfolio uitgebreid met Regent, Country en Park Inn. Rezidor SAS verwacht tegen 2012 700 hotels in Europa, het Midden Oosten en Afrika te beheren. De Nederlandse hotels van Radisson SAS Hotels & Resorts zijn gevestigd in Amsterdam (Radisson SAS Hotel Amsterdam - 243 kamers, centraal gelegen, conferentiefaciliteiten, Talavera restaurant) en op Schiphol-Rijk (Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport - 279 kamers, 19 conferentieruimtes, fitness, Talavera restaurant). Bel voor reserveringen: Radisson SAS Hotel Amsterdam via 020 623 12 31 of Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport via 020 655 31 31.

Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson SAS Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 0800 33 33 33 33, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent.