Ingezonden persbericht

ADSL Routers voor alle DSL netwerken in Nederland & België

Allied Data Technologies introduceert zeer compatibele oplossing voor ISPs en carriers

SPIJKENISSE, 20030520 -- Spijkenisse, Nederland, 20 Mei 2003 - Allied Data Technologies, specialist op het gebied van CPE Local Loop producten (PSTN, ISDN, xDSL), introduceert nieuwe ADSL producten die ondersteund worden door alle DSL netwerken in Nederland. Het gaat om de vernieuwde CopperJet 810 (ADSL router voor PSTN Annex A), de CopperJet 811 (ADSL router voor ISDN Annex B), CopperJet 820 (ADSL router inclusief 4-port ethernet switch voor PSTN Annex A) en de CopperJet 821 (ADSL router inclusief 4-port ethernet switch voor ISDN Annex B).

De nieuwe CopperJet routers bieden ondersteuning voor alle DSL netwerken in Nederland en België:


* bbned PSTN (Annex A) en ISDN (Annex B)
* BabyXL PSTN (Annex A) en ISDN (Annex B)
* KPN MxStream/ DSL PSTN (Annex A) en ISDN (ETSI 101 388)
* KPN Epacity PSTN (Annex A) en ISDN (ETSI 101 388)
* Versatel PSTN (G.lite Turbo)
* Belgacom PSTN (annex A) and ISDN (ETSI 101 388)
Aan de nieuwe CopperJet 810, 811, 820 en 821 is een gebruikersvriendelijke web interface toegevoegd die de configuratie van deze producten aanzienlijk vereenvoudigd. Daarnaast wordt bij de nieuwe routers gratis een volledige beveiligingssuite geleverd, te weten Stateful Inspection Firewall, NAT (een protocol die zorgt voor het vertalen van een IP-adres op een intern netwerk naar een IP-adres op een extern netwerk) en Intrusion Detection.

De nieuwe CopperJet routers zijn ook uitgerust met een CopperJet Monitor Tool waarbij op eenvoudige wijze firmware geup- of gedowngrade kan worden en waarbij een nieuw configuratiebestand (profiel) naar de router kan worden verzonden of uit de router kan worden gehaald. Beide producten bieden volledige ondersteuning voor alle gebruikte DSL protocollen zoals RFC2684/1483, PPPoA, PPPoE en IpoA.

Waar men voorheen nog rekening moest houden welk DSL netwerk er gebruikt werd, met deze nieuwe CopperJet routers is dit verleden tijd. Allied Data Technologies biedt hiermee een zeer compatibele oplossing aan die nagenoeg door alle ISPs en carriers kan worden gebruikt en die de toegankelijkheid van ADSL producten in Nederland en in België verder op weg helpt.


---
Over Allied Data Technologies:
Allied Data Technologies is een Nederlandse fabrikant van modems en andere communicatie applicaties, zoals ISDN apparatuur, PC Cards, Remote Access Servers en xDSL toepassingen zoals ADSL, SHDSL en VoDSL producten. Hun eigen Research en Development afdeling kan rekenen op een jarenlange ervaring en heeft een excellente reputatie in de markt voor wat betreft innovatieve en klantspecifieke applicaties. Met een uitgebreid netwerk van kantoren door heel Europa, Thailand, de VS, en eigen productiefaciliteiten in Rayong - Thailand, is Allied Data Technologies een belangrijke speler op de wereldwijde datacom markt. Meer informatie is te vinden op hun website www.allieddata.com

Voor meer informatie, neem contact op met:
Jurelyn Doelslamet
e-mail: JurelynD@allieddata.com Tel: 0181-652525
Fax: 0181-614840
Web: www.allieddata.com

Bezoek ons ook op www.SuperComm2003.com (1-5 juni 2003) Atlanta, Georgia, Booth# 12321