De Unie


Univé: Principeakkoord Sociaal Plan

20 mei 2003 - Nadat vakbonden en uw directie vorige week op hoofdlijnen overeenstemming hadden bereikt over het Sociaal Plan Kostenreductie, is vandaag (19 mei 2003) de totstandkoming van de teksten afgerond. Hiermee is het principeakkoord een feit.

Alhoewel het geen makkelijke onderhandelingen zijn geweest, zijn we zeer tevreden over het resultaat. We leggen het akkoord dan ook nadrukkelijk met een positief advies aan u voor. De inhoud van het Sociaal Plan kunt u lezen op het Univé-net of downloaden onderaan deze pagina. U kunt de tekst ook bij uw werkgever of bij De Unie opvragen.

Op vrijdag 23 mei aanstaande zal er om 15.30 uur, samen met de collegas van het FNV en CNV, een personeelsbijeenkomst worden gehouden te Zwolle.
Tijdens deze bijeenkomst zal er een korte toelichting worden gegeven op het Sociaal Plan en kunnen er eventuele vragen worden gesteld.

Besloten is de stemming schriftelijk te doen laten plaatsvinden. Hiervoor treft u onderstaande antwoordstrook aan. Graag ontvang ik voor maandag 2 juni 2003 deze antwoordstrook van u retour (faxen of versturen per post).
U kunt natuurlijk ook per e-mail (brn-h@unie.nl) uw reactie kenbaar maken.

Met vriendelijke groeten,

Huug Brinkers
Bestuurder

* Stemformulier (pdf file)

* Integrale tekst Principe Akkoord Sociaal Plan (pdf file)
* Intropagina Commerciële verzekeringen

dinsdag, 20 mei 2003