Hewlett-Packard


Amstelveen, 20 mei 2003 - HP verzorgt tijdens de Libelle Zomerweek verschillende demonstraties op het gebied van digitale fotografie. Bezoekers kunnen op de HP-stand worden gefotografeerd met een digitale camera van HP. Deze foto wordt vervolgens met behulp van HP-supplies afgedrukt op HP-fotopapier, wens- en menukaartenpapier of een t-shirt.

De Libelle Zomerweek vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zondag 25 mei. HP is te vinden in het modepaviljoen, in tent 221 op stand 15.

Gebruiksgemak
HP wil bezoekers van de Libelle Zomerweek het gebruiksgemak van digitale camera's en alle toebehoren aan den lijve laten ondervinden. De foto's worden gemaakt met een HP Photosmart 850, 735 of 935. De eerste digitale camera staat bekend om zijn ongekende mogelijkheden om close-ups te maken (beeldresolutie van 4,13 megapixels en een 56 x zoomcapaciteit). De relatief nieuwe HP Photosmart 735 en 935 zijn uitermate geschikt voor mensen die creatief met fotografie willen omgaan. Met het uitgebreide bedieningspaneel van beide digitale camera's kan de gebruiker onder meer belichting, kleur, contrast, lensopening, sluitertijd en resolutie in een handomdraai instellen.

Printers
Wat printers betreft kunnen de bezoekers kennismaken met de mogelijkheden van een kleureninkjetprinter (HP Deskjet 5550), een all-in-one (HP PSC 2210) en twee speciale fotoprinters (HP Photosmart 130 en 7550). Zo wordt niet alleen getoond hoe een digitale foto eenvoudig is uit te printen op HP-fotopapier, maar worden de foto's ook verwerkt op een wenskaart of menukaart. Het is zelfs mogelijk een zojuist gemaakte foto met behulp van HP Transfer Paper binnen enkele minuten op een t-shirt te drukken.

You+HP=everything is possible
De nieuwe productenreeks van HP biedt de creatieve gebruiker oneindig veel mogelijkheden. Met één druk op de knop kunnen gebruikers hun beelden vastleggen, bewerken, afdrukken op verschillende media of verzenden naar een e-mailadres. De onderlinge afstemming van de producten garandeert bovendien een superieure kwaliteit die recht doet aan de beelden van de gebruiker. Met de producten van HP is alles mogelijk.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend wereldwijd leverancier van IT producten, technologieën, oplossingen en diensten voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing. Op 3 mei 2002 werd de fusie met Compaq Computer Corporation een feit.

Fotomateriaal van de HP-producten is op aanvraag beschikbaar.

privacyverklaring het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden feedback voor de webmaster ©1994-2002 Hewlett-Packard Company