Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-05-2003 Persberichten districten Utrecht stad middag, 15.35 uur

Botsing auto en fiets

UTRECHT Rond 12.15 uur vond er een aanrijding plaats tussen een 44-jarige automobilist uit Utrecht en een 15-jarige fietser uit Utrecht. De fietser werd met hoofdletsel overgebracht naar het Diakonessenziekenhuis.

De automobilist reed over de Rembrandkade in de richting van de Prins Hendriklaan. Hierbij zag hij de van rechts komende fietser vermoedelijk over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond. Tegen de automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt.

Woninginbreker aangehouden

UTRECHT Rond 03.40 uur werd de politie gestuurd naar een woning aan de Wevelaan. Daar zou ingebroken zijn. Toen de politie daar aankwam, was de inbreker al weg. Op basis van een goed signalement kon in de omgeving korte tijd later een 26-jarige man uit Utrecht worden aangehouden. Hij is voor verhoor ingesloten en in verzekering gesteld.

Autoinbreker aangehouden

UTRECHT Rond 06.05 uur werd op de Engelen van Pijlsweertstraat in een auto ingebroken. Agenten zagen een 15-jarige jongen uit Utrecht bij de auto vandaan rennen en hielden hem aan. De jongen had een frontje van een autoradio bij zich. Hij is voor verhoor overgebracht en ingesloten op het politiebureau.