Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




------ Persbericht -------


Politie Noord- en Oost-Gelderland
District Achterhoek

Persberichten van 20 mei 2003


Groenlo - Verkeersongeval met letsel

Een 14-jarige jongen uit Beltrum is op 19 mei omstreeks 15.45 uur bij een verkeersongeval op de kruising van de Deken Hooijmansingel en de Ruurloseweg gewond geraakt. Een 23-jarige automobilist uit Groenlo verleende op genoemde kruising (rotonde) geen voorrang aan de jongen die over de rotonde fietste. De jongen is met verwondingen aan zijn handen en kneuzingen aan zijn rug overgebracht naar het ziekenhuis in Winterswijk.


Groenlo - Diefstal auto na inbraak in garagebedrijf

Bij een garagebedrijf aan de Industrieweg is op 20 mei omstreeks 02.30 uur ingebroken. De daders vernielden een deur en doorzochten in het pand enkele kasten. Hierbij werd een sleutel van een personenauto weggenomen. Met behulp van deze sleutel werd vervolgens de auto, een grijze Volvo S40 met het kenteken 31-FD-DG weggenomen.


Eibergen - Zakkenrollen

Een 47-jarige inwoonster van Rekken heeft aangifte gedaan van zakkenrollen. De vrouw was op 19 mei omstreeks 15.15 uur in een winkel op de Brink. De vrouw had haar schoudertas in een winkelwagentje gelegd. In een onbewaakt ogenblik werd de portemonnee met daarin ongeveer 60 euro uit de tas gehaald.


Doetinchem - Zakkenrollen

Een 35-jarige inwoonster van Winterswijk heeft aangifte gedaan van zakkenrollen. De portemonnee van de vrouw werd op 20 mei tussen 12.30 uur en 12.45 uur in een winkel aan de Hamburgerstraat uit haar schoudertas weggenomen. In de portemonnee zat een bedrag van ongeveer 135 euro.






Einde berichten




Voor informatie:
Henny Plant, voorlichting politie Achterhoek, telefoon (0314) 69 40 11




---- --