AEGON

Spaarbeleg introduceert SpaarComfort met 4,7% rente

Spaarbeleg introduceert deze week SpaarComfort. Met dit nieuwe spaarproduct biedt Spaarbeleg het aantrekkelijke rentetarief van 4,7%. Spaarbeleg biedt klanten deze hoge rente als zij iedere maand minimaal 50 euro storten. Daarmee richt Spaarbeleg zich met SpaarComfort vooral tot de trouwe spaarder.

SpaarComfort is een spaarrekening waarbij de klant, zoals bij de meeste spaarrekeningen, altijd beschikking heeft over het saldo. Spaarbeleg onderscheidt zich met SpaarComfort echter van veel banken door het hoge rentepercentage dat wordt uitgekeerd aan regelmatige spaarders. Als maandelijks minimaal 50 euro en maximaal 500 euro gestort wordt, rekent Spaarbeleg een rentepercentage van 4,7%. Het storten van het maandelijkse bedrag hoeft niet in één keer, de klant kan ook twee keer in de maand 25 euro storten. Het opnemen van geld is kosteloos en heeft geen invloed op de hoogte van de rente. Klanten die in een maand minder dan 50 euro sparen, ontvangen die betreffende maand een lager rentetarief (2%). Zodra de klant weer 50 euro of meer stort, ontvangt hij de volgende maand weer het hoge rentetarief. De klant kan zelf bepalen hoe hij of zij wil bankieren. Dat kan schriftelijk, telefonisch of via internet.

Spaarbeleg brengt het spaarproduct de komende weken onder de aandacht van de consument via de media (TV- en radiocommercial, print in verschillende landelijke dagbladen, on-line bannercampagne).

Meer informatie over SpaarComfort is te vinden op de website www.spaarbeleg.nl.