Vertis


Vertis organiseerde op 14 mei eerste Kennisdag OPM

Na de ontvangst, de voorstelronde en een algemeen verhaal over Vertis, alles onder leiding van dagvoorzitter Ruud Bakker van Vertis, ging de dag van start met een gecombineerde presentatie en live demonstratie van de nieuwste functionaliteiten van OPM, release 11.5.8. FP J. Via twee beamers en twee schermen werden gelijktijdig een powerpoint-presentatie en een live demo getoond. De aanwezigen waren blij verrast over de stabiliteit van de omgeving; nog nergens in Nederland draait een OPM-omgeving met release 11.5.8. FP J. Ook over de toegevoegde functionaliteit binnen de verschillende modules van OPM en de manier waarop deze functionaliteit is toegevoegd veel grafische en workflow-geënte functionaliteit was iedereen zeer te spreken.

Na deze gecombineerde presentatie/demonstratie volgde een presentatie over Order Management en de integratie met OPM. Een aantal aanwezigen gaf aan hier in een vervolg-sessie graag dieper op in te willen gaan.

Tenslotte kwamen de mogelijkheden die Oracle biedt om op verschillende manieren (management-)informatie uit EBS specifiek OPM te onttrekken en te presenteren aan bod. Veel aandacht ging uit naar de manier en het gemak waarop deze data aan de gebruiker kan worden aangeboden. Met name op het relatief nieuwe DBI (Daily Business Intelligence) kwamen veel positieve reacties.

De Vertis Kennisdag OPM krijgt op veler verzoek een vervolg, mogelijk in de vorm van specialistische workshops, waardoor we bepaalde onderwerpen uitvoeriger kunnen behandelen. Ook kunnen we dan antwoord geven op diverse vragen die nu wellicht bij u zijn gaan leven. Via onze website houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond de Vertis Kennisdag OPM.

Voor meer informatie over Vertis als kenniscentrum voor EBS en OPM kunt u contact met ons opnemen via reactie@vertis.nl.