Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 20-05-2003 Dagelijks persbericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL LETSEL, Veghel

Maandagmiddag heeft op de Trompstraat in Veghel een aanrijding plaatsgevonden. Een 18-jarige automobilist uit Veghel reed over de Tromsptraat in de richting van De Leest. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder in de bocht de macht over het stuur en botste frontaal op de linkervoorzijde van een 18-jarige automobilist uit Veghel. Een 17-jarige inzittende plaatsgenoot liep hierbij enkele schaafwonden op en had last van zijn nek. De man die de macht over het stuur verloor is met een gebroken pols naar het ziekenhuis gebracht. De twee inzittenden van de andere auto zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

RIJBEWIJS INGENOMEN NA SNELHEIDSOVERTREDING, Odiliapeel

Maandagavond is tijdens een snelheidscontrole op de Peelweg in Odiliapeel het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige automobilist uit Oss. De man reed 167 km/u waar maximaal 80 km/u is toegestaan. Tevens werd de auto van de Ossenaar in beslag genomen.

MISHANDELING, Uden

Maandagavond heeft een 19-jarige man uit Uden aangifte gedaan van mishandeling. De man stond rond 19.00u in de Stationsstraat in Uden toen hij door drie onbekende mannen op de grond werd gegooid en vervolgens geschopt en geslagen. De Udenaar werd bij zijn keel gepakt en met zijn hoofd op de grond geduwd. Politie onderzoekt de zaak.