Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naaldwijk, 20 mei 2003

WESTLANDSE JONGEREN VULLEN MASSAAL DE ENQUETE 'UITGAANINHETWESTLAND' IN

Linda Gossen, Morad Aissati en Froukje van den Berg studeren dit jaar af voor de HBO-opleiding Account- en Officemanagement aan de Hogeschool Schoevers. Zij hebben begin dit jaar hun afstudeeronderzoek opgestart om de wensen van Westlandse jongeren in de leeftijdscategorie 16 tot en met 23 jaar voor een andere, nieuwe uitgaansgelegenheid in beeld te brengen. De gemeenten die bij het onderzoek betrokken zijn, zijn: Naaldwijk, Monster, Wateringen, De Lier en 's-Gravenzande. Deze gemeenten worden in januari 2004 één gemeente Westland met een inwonersaantal van ongeveer 96.000, wat een goede reden is voor een nieuwe uitgaansgelegenheid in het Westland.

Massaal stemmen
2.116 (!!)Westlandse jongeren van de ongeveer 9.500 jongeren in het Westland hebben hun stem uitgebracht via de website of tijdens het mondeling enquêteren. Willen zij een nieuwe, andere uitgaansgelegenheid in het Westland of niet?! Zij hebben het enquêteformulier ingevuld waar diverse vragen op stonden, zoals: wat zij van de huidige uitgaansgelegenheden vinden, hoe vaak zij uitgaan, of zij een andere uitgaansgelegenheid willen, wat voor dit zou moeten zijn en waar zij op letten tijdens het uitgaan.

Het rapport met de uitkomsten van de enquête, maar ook meer informatie van de gemeenten en interviews in staan wordt op 23 juni gepresenteerd in 't Teejater, Havenstraat 45 te Naaldwijk. De aanvang van de receptie is 15.30 uur. De receptie zal om 16.00 uur geopend worden waarna om 17.00 uur de aangeklede borrel begint. Alle belangstellenden zijn welkom. Voor meer informatie kunt u surfen naar: www.uitgaaninhetwestland.nl

///EINDE PERSBERICHT///
Meer informatie kunt u krijgen bij:
Linda Gossen
Dijkweg 52
2671 CZ NAALDWIJK
Telefoon: 06-41525512/ 0174-623573
Mail: info@uitgaaninhetwestland.nl



Ingezonden persbericht