Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

PERSBERICHT

REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST-GELDERLAND DISTRICT ACHTERHOEK

ZELHEM, 20 MEI 2003

ONDERWERP: AANRIJDING MET LETSEL

Een 24-jarige jongeman uit Lochem is vanavond bij een aanrijding op de Ruurloseweg in Zelhem dusdanig gewond geraakt, dat hij voor onderzoek naar het ziekenhuis in Doetinchem is overgebracht.

De jongeman kwam met zijn auto uit de richting Doetinchem en had even tevoren enkele auto's ingehaald. Plotseling zag hij uit tegenovergestelde richting een auto naderen bestuurd door een 66-jarige vrouw uit Zelhem. Zij reed kennelijk door nog onbekende oorzaak gedeeltelijk op de weghelft van de jongeman. De Lochemer remde af en tijdens zijn uitwijkmanoeuvre raakten beide voertuigen elkaar in de flank, waarna de jongeman in de berm terecht kwam en tegen een boom botste.

Een passant wist het portier aan de passagierszijde los te wrikken waarna het slachtoffer zelf uit de auto kon komen. De gealarmeerde brandweer van Zelhem hoefde niet op te treden.

De jongeman is o.a. met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd. Beide voertuigen werden afgesleept en het verkeer heeft enige tijd hinder ondervonden.

Einde bericht

Anton de Ronde, 0900- 8844