Gemeente Bergschenhoek

Informatieavond tracéoptimalisatie ZoRo-bus

Op verzoek van de Stadsregio Rotterdam hebben de 3B-gemeenten en de gemeente Zoetermeer eind 2001 een standpunt ingenomen over de tracering van ZoRo-bus. Ingestemd werd met het tracé dat uit de tracéstudie als beste naar voren kwam: het tracé over de Landscheiding. Na consultatie van de betrokken gemeenten heeft ook de stadsregio zich vastgelegd op dit tracé.
Nadien is de behoefte ontstaan om te onderzoeken of er naast de Landscheiding nog alternatieve routes in het gebied mogelijk zijn. Dit onderzoek de tracéoptimalisatie ZoRo-bus - is onlangs afgerond. In de maand juni zal een bestuurlijk standpunt door de drie gemeenten worden ingenomen.

De informatieavond vindt plaats op 21 mei 2003 van 19.30-21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1, Berkel en Rodenrijs. De stadsregio zal deze avond een toelichting geven over deze tracéoptimalisatie ZoRo-bus.

Voor nadere informatie kunt u bellen met de afdeling Communicatie van de gemeente Berkel en Rodenrijs, telefoon (010) 514 0805.

Laatste wijziging: 9 mei 2003
Copyright © 2003 Gemeente Bergschenhoek
Techniek, realisatie en onderhoud Aralto ICT