KNMG

Debat in De Rode Hoed 'Dokters aan zet! Succesvolle zorgvernieuwing'

Na drie succesrijke debatten 'Amsterdam Bezorgd' in 2001 en 2002, organiseert het bestuur van KNMG District I Amsterdam in samenwerking met De Rode Hoed een vervolgdebat. De toegang is vrij toegankelijk voor alle artsen en studenten geneeskunde van het district én van andere KNMG-districten.

Symposium 'Dokters aan zet! Succesvolle zorgvernieuwing' o.l.v. Hanneke Groenteman 21 mei 2003
In De Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam aanvang 16.45 uur, ontvangst 16.15 uur

Inhoud debat
De veranderende vraag en de financiële tekorten in de gezondheidszorg noodzaken tot andere vormen van zorg. Het uitgangspunt blijft echter altijd: als arts je werk in de stad met plezier uitoefenen! Dit vraagt, in een periode van capaciteitsproblemen veel creativiteit. Duidelijk is wel dat meer samenwerking tussen de lijnen heel veel kan opleveren.

Ging het in de vorige debatten om de regie van de zorg en de rol van de gemeente daarin; nu is de arts zelf aan zet. U wordt van harte uitgenodigd mee te denken en te debatteren over knelpunten, wensen en mogelijkheden binnen uw eigen regio. Er wordt gebruik gemaakt van de onderzoeksgegevens van de GGD over de regionale gezondheidsproblemen. Doel van het symposium is het verkennen van mogelijkheden en het maken van plannen om de regionale samenwerking van de artsen in Amsterdam te verbeteren!

Meepraten?
Reserveer nu bij De Rode Hoed via telefoon 020 - 638 5606 of per e-mail: rodehoed@rodehoed.nl, graag met vermelding van naam, functie en de regio waar u werkzaam bent.

Informatie over de activiteiten van andere districten Bij drs. Robbert J. Egger, hoofd Regionalisatie & Verenigingszaken van de KNMG
e-mail: r.egger@fed.knmg.nl