CDA

CDA
08-05-03
Jo Fijen kandidaat bij burgemeestersreferendum te Boxmeer Op woensdag 21 mei a.s. vindt in Boxmeer een burgemeestersreferendum plaats. Een van de twee kandidaten voor het burgemeesterschap is Jo Fijen, sinds 1998 wethouder voor het CDA in Zoetermeer. Fijen voert campagne met onder meer een eigen site: www.jofijen.nl

Een van de redenen waarom hij zich kandidaat heeft gesteld is dat Boxmeer een centrumgemeente met veel bedrijvigheid, een flink voorzieningenniveau en een actief verenigingsleven is. "Ik dacht: daar kan je je energie kwijt en iets voor de mensen betekenen. En dat wil ik!", aldus Fijen op zijn eigen website.

Op het Forum van zijn site kunnen inwoners van Boxmeer hun mening geven over actuele onderwerpen. Fijen: "Het is voor mij van groot belang te horen wat u denkt over onderwerpen als veiligheid, verkeer, sport, voorzieningen voor jong en oud, werkgelegenheid, leefbaarheid in de kernen enz. Voelt u zich vrij te reageren. Het is mijn bedoeling straks ook op uw reacties in te gaan."

Kijk voor meer informatie over de kandidatuur van Jo Fijen ook op www.cda-bestuurdersvereniging.nl