UNIVERSITEIT TWENTE

Opening van hét studentengebouw van de Universiteit Twente

UITNODIGING
Heropening Bastille, hét studentengebouw van de Universiteit Twente

Op 21 mei wordt de Bastille heropend, het gebouw dat compleet gerenoveerd is tot hét studentengebouw van de Universiteit Twente. Het gebouw is volledig verbouwd naar de wensen van de gebruikers, voornamelijk studentorganisaties en -ondernemers. De Student Union, een overkoepelende belangenvereniging voor studenten van de UT, was verantwoordelijk voor het verbouwingsproces. Kortom: een verbouwing voor en door studenten.

Transparant
De Bastille is in 1969 ontworpen door Piet Blom, ondermeer bekend van de kubuswoningen in Rotterdam. De renovatie heeft van het gebouw een open en transparant geheel gemaakt.
Studentbestuurder Maarten Verkerk, persvoorlichter van de Student Union: 'Er is veel beton verwijderd en vervangen door glas. Dit geeft de 30 studentenverenigingen de mogelijkheid om in een lichte omgeving hun verenigingsactiviteiten neer te zetten. Het gebouw heeft kantoren, horecafaciliteiten, winkels, een filmzaal en zelfs een feestruimte voor maximaal 1300 mensen.'

Uitnodiging
De gerenoveerde Bastille wordt op 21 mei officieel geopend. Vanzelfsprekend bent u van harte uitgenodigd om deze opening mee te maken. Het programma ziet er als volgt uit:

15.30u Ontvangst met koffie
16.00u Spreker 1: Marieke van der Lans
Voorzitster Student Union
16.05u Spreker 2: Frans van Vught
Rector Magnificus UT
16.15u Onthulling Bastille-cadeau
16.20u Openingsshow in de Bastille
16.30u Bastille wordt geopend door alle aanwezigen... 16.35u Open huis en borrel
18.30u Sluiting.

Meer informatie
Kijk op de website: www.studentunion.utwente.nl/bastilleproject of neem contact op met Maarten Verkerk, Student Union Universiteit Twente, tel. (053) 4898006, e-mail maarten.verkerk@union.utwente.nl

14 mei 03 10:23