De Unie


Securitas / PreNed: Uitnodiging ledenvergaderingen

14 mei 2003 - Begin mei hebben we u bericht over het bereikte principeakkoord voor een Sociaal Plan. We willen graag met u in discussie over dit resultaat. Deze uitnodiging geldt voor alle leden van De Unie werkzaam bij PreNed of Securitas. De vergaderingen worden georganiseerd door de drie vakbonden gezamenlijk. Laat uw stem horen!

Op de ledenvergaderingen willen we graag het bereikte principeakkoord voor het Sociaal Plan toelichten. Aan de hand van vragen willen we vervolgens met u in discussie. Het doel van de bijeenkomsten is informatie-uitwisseling. De stemming over het Sociaal Plan staat los van deze bijeenkomsten. We bieden u de mogelijkheid om schriftelijk te stemmen. Als lid krijgt u het stemformulier per post toegestuurd.

Waar, wanneer?
De ledenvergaderingen zullen worden gehouden op:

21 mei 2003
Locatie: Hoofdkantoor van De Unie
Multatulilaan 12 te Culemborg, tel: (0345)851851.

28 mei 2003
Locatie: Motel Van der Valk
Balkenweg 1 te Assen, tel: (0592)851515.

30 mei 2003
Locatie: Aristo Zalencentrum
Vestdijk 30 te Eindhoven, tel: (040) 243 6297.

Op alle locaties zullen 3 ledenvergaderingen worden gehouden. Op deze manier willen we iedereen zoveel mogelijk in de gelegenheid stellen om deel te nemen. De sessies zijn dan ook gelijk aan elkaar. Opgave vooraf is niet nodig.

sessie 1: van 10.00 uur tot 12.00 uur
sessie 2: van 14.00 uur tot 16.00 uur
sessie 3: van 19.00 uur tot 21.00 uur

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn uitsluitend bestemd voor leden. Niet-leden zijn welkom als zij zich bij binnenkomst aanmelden als lid.

Teksten
U kunt de tekst van het bereikte principeakkoord inzien en downloaden onderaan deze pagina.

Uw werkgever stelt de teksten ook beschikbaar via het eigen intra/internet en via de regio/districtskantoren. U kunt ook papieren exemplaar bij ons opvragen. Bel hiervoor op 0345-851056. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een exemplaar thuis.

Stemming
De stemming vindt plaats via het stemformulier dat u hierbij aantreft. Graag zien we uw reactie terug uiterlijk 30 mei, 21.00 uur. U kunt uw formulier inleveren op een van de leden- vergaderingen of faxen op nummer 0345-851756.

Vakbondsverlof
Onder voorwaarden is het mogelijk om vakbondsverlof te krijgen voor het bijwonen van één van de vergaderingen (VPB CAO, artikel VI.5.2j en vergelijkbaar in de CAO Securitas). De voorwaarden zijn:
- dat de aanvraag tijdig binnen is bij uw werkgever, en:
- dat de dienst de afwezigheid toestaat
Als u hiervan gebruik wilt maken, laat het ons dan snel weten. Graag dan ook doorgeven aan wie wij de aanvraag moeten sturen in het district/regio. U kunt u verzoek richten aan Jolanda Pieters, tel: (0345) 851376, email: ptr-j@unie.nl. We kunnen helaas garanderen of het verlof ook wordt toegekend.

Kosten
Reiskosten en eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening. Wij zorgen voor de koffie/thee.

Lid worden
U bent al lid van De Unie, de grootste vakbond in de particuliere beveiliging. Zijn uw collega's al lid? Verspreid deze tekst gerust onder uw collega's. Overtuig ook hen van het nut van het lidmaatschap van De Unie.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Kom dan naar de ledenvergadering of stuur een e-mail naar ros-p@unie.nl of neem telefonisch contact op met uw regionaal bestuurder van De Unie.

Met vriendelijke groet, mede namens Rob Kluwen

Peter Roos,
Bestuurder

* Integrale tekst Sociaal Plan (pdf file)
* Intropagina Beveiligingsbranche

woensdag, 14 mei 2003