CONNEXXION

Uitnodiging voor persconferentie

Datum: 15 mei 2003
Kenmerk: HO/ 03.001

Presentatie Jaarverslag 2002 Connexxion Holding N.V.

Het doet ons een genoegen u uit te nodigen voor de persconferentie ter gelegenheid van de presentatie van het Jaarverslag 2002 van Connexxion Holding N.V. Aan boord van de draavleugelboot Voshkod van Connexxion Water zal president-directeur K. Westdijk de jaarcijfers bekendmaken over 2002. Vervolgens bent u in de gelegenheid om aan de voltallige Groepsdirectie vragen te stellen.

De persconferentie zal worden gehouden op woensdag 21 mei om 14.00 uur. U bent vanaf 13.45 uur van harte welkom in het kantoor van Connexxion Water, De Ruyterkade, Steigers 7 in Amsterdam (direct achter het Centraal Station). Vervolgens varen wij uiterlijk 14.00 uur af en meren uiterlijk om 15.15 uur weer aan achter Amsterdam CS. Na afloop wordt u nog in de gelegenheid gesteld met directieleden van gedachte te wisselen onder het genot van een drankje en een hapje.

Bereikbaarheid:

De Ruyterkade, Steigers 7 is te bereiken met een groot aantal Connexxionlijnen en uiteraard met de treinen van de NS. Kijk voor meer informatie over de buslijnen en tijden op www.connexxion.nl. Indien u met uw auto komt raden wij u aan uw auto te parkeren in de parkeergarage van de ANWB schuin tegenover het Victoriahotel. Vanaf de halte of parkeergarage loopt u door het NS-station naar de IJ-zijde, Steigers 7 is gelegen aan de rechterzijde van de veerpont.

15 mei 03 13:31