Deelgemeente slotervaart Amsterdam


Slotervaart wrakvrij!

Gedurende de maand mei wordt er een grote schoonmaakactie in Slotervaart/Overtoomse Veld gehouden. Medewerkers van het stadsdeel, politie, politiemedewerkers toezicht en veiligheid en stadstoezichthouders werken samen om de openbare ruimte op orde te krijgen. Zij zorgen ervoor dat wrakken - auto-, fiets- en bromfietswrakken, winkel- en/of aanhangwagens - van straten en pleinen verdwijnen. Ook zullen onregelmatigheden in de openbare ruimte - zoals kapot straatmeubilair, kapotte verlichting - zo snel mogelijk worden gerepareerd. Er zal ook aandacht worden besteed aan voertuigen die aan de openbare weg te koop worden aangeboden.

Hoewel het team al een week lang bezig was (en al bijzonder ver opgeschoten was!) vond op 8 mei de officiële opening plaats. Onder het genot van een koffie met gebak werden de verschillende medewerkers toegesproken door onder andere stadsdeelvoorzitter Henk Goettsch en veiligheidscoordinator Frank Cardon.


---


001Wachtenopdetaartklein.jpg (15 Kb) Het was druk in 009 om 09.00 uur! Ondanks het vroege tijdstip viel de slagroomtaart in goede aarde.


002TaartmetAtikaklein.jpg (12 Kb) Atika Bouz van de afdeling Communicatie, organisator van de bijeenkomst, snijdt de taart aan. ´Ons stadsdeel wrakvrij´ staat er als leus op de slagroomberg.

004Frankdooptklein.jpg (12 Kb) Veiligheidscoördinator Frank Cardon doopt met zorg zijn theezakje in het hete water alvorens hij het een woordje spreekt.

006epauletkroontjeklein.jpg (10 Kb)

De samenwerking tussen de verschillende pärtijen word mooi geïllustreerd door de verschillende epauletten op de schouders.

Zo zijn daar de politie...

007epaulettoezichtklein.jpg (8 Kb)

... medewerkers toezicht en veiligheid (ingezet vanuit de politie)...

005epauletmilieuklein.jpg (12 Kb) ... en de milieupolitie.

009Chefklein.jpg (9 Kb) Onder leiding van de politiechef wordt de aanpak geëvalueerd. Al snel blijkt dat de actie voortvarend verloopt.

011Luisterennaardechefklein.jpg (13 Kb) De verschillende kanten van de actie worden onder de loep gehouden en bekeken wordt hoe de gegevens het beste aangeleverd en verwerkt kunnen worden.

012Goettschspreektklein.jpg (9 Kb) Stadsdeelvoorzitter Henk Goettsch spreekt nog eens zijn waardering uit voor de manier waarop er wordt samengewerkt en de resultaten die er hierdoor geboekt worden.

015Eetsmakelijkklein.jpg (11 Kb) En toen mocht er gegeten worden!

And here they come...

017Hetteamcompleetklein.jpg (37 Kb)

Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld - 21 mei 2003 ^